Re-integratie

Als re-integratieconsulent facilitair ik opleiding– en sollicitatiegesprekken voor mensen die vanuit een uitkeringssituatie op zoek zijn naar een duurzame baan.. Ook zoek ik concreet naar relevante werk –en stageplekken. Hiervoor gebruik ik mijn uitgebreide netwerk in de “Twentse”

Ik begeleid mensen naar verschillende functies in de zorg, zoals: Verzorgende 3IG, Helpende niveau 2, Woonassistente, Verpleegkundige, Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3 en 4 enz.

De vraag bepaalt het traject en de begeleidingsvorm. Ik kies altijd voor de persoonlijke aanpak. Ik coach kandidaten die vanwege psychosociale of sociaaleconomische redenen, belemmeringen ervaren in hun zoektocht naar een opleiding en werkplek in de zorg. Maatwerk is voor mij en een kandidaat het sleutelwoord. Ik hanteer geen pasklare modellen of trajecten. Samen met de kandidaat wordt gekozen voor een passend opleidingstraject. De instrumenten die gebruikt worden zijn coaching en empowerment. Een competentie gerichte aanpak maakt onderdeel uit van de begeleidingstrajecten.